top of page

Actueel

Witte Kruis Evenementenzorg ondersteunt Olympische zeilers: EHBO Eemnes springt bij

Bijna 300 deelnemers uit 47 landen verschenen aan de start van de Allianz Regatta in Medemblik die van 2 tot en met 13 juni werd gevaren. Het is de laatste wedstrijd voor de Olympische spelen en winnaars kunnen kostbare punten verdienen voor hun WK-kwalificatie. Het Rescue Team van de Nederlandse organisatie en de KNRM verzorgden de waterredding, terwijl EHBO'ers van Witte Kruis Evenementenzorg de hulpverlening op de wal verzorgden.

foto: Allianz Regatta.


De zeilers kwamen uit in acht klassen en voeren voor de Medemblikse kust op het IJsselmeer. Het tweeweekse evenement is niet het grootste meerdaagse watersportevenement in ons land en onderdeel van de Hempel -Allianz World Cup Series.


Op de voorlaatste dag hadden de zeilers van de 49-er series het zwaar: er stond een wind van 18 knopen. In landrottermen is dat windkracht 5. Dat lijkt niet veel, maar voor de bemanningen van de superlichte sportbootjes was het keihard werken.


EHBO Eemnes springt bij


Omdat een van de eerstehulpverleners van Witte Kruis Evenementenzorg op het laatste moment moest afzeggen, sprong EHBO Eemnes even bij. Marco reed in alle vroegte naar het Noord-Hollandse plaatsje en nam op de laatste, zonovergoten dag de honneurs in Witte Kruisuniform waar.

Witte Kruis Evenementenzorg en EHBO Eemnes zijn door Eemnesser Henk Schovers met elkaar verbonden. Schovers is de stuwende kracht achter het jonge evenementenzorgbedrijf dat in korte tijd een naam vestigde in de evenementenwereld. Witte Kruis Evenementenzorg is verbonden aan Witte Kruis Ambulancezorg: de grootste ambulancedienst van ons land.Kommentare


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page