top of page

Actueel

Tarieven evenementenhulp na 10 jaar aangepast

EHBO Eemnes past na bijna 10 jaar haar tarieven voor de evenementenhulpverlening aan. Redenen hiervoor zijn een inflatiecorrectie (17% over de afgelopen 10 jaar), sterke stijging van materiaalkosten (tot soms 100%), strengere eisen evenementenzorg (Veldnorm Evenementenzorg) en een aanpassing naar marktconforme prijzen. Ook moet een inhaalslag gemaakt worden na het wegvallen van evenementen gedurende de coronacrisis. De prijzen zijn marktconform voor de EHBO-verenigingen en veel lager dan commerciële aanbieders.

De belangrijkste stijging is de uurprijs van een EHBO'er. Die gaat van € 7 naar € 10: een vakkenvuller van 21 verdient bij Albert Heijn meer. Commerciële evenementenzorgaanbieders rekenen voor een EHBO'er € 17,50 tot soms € 30 euro per uur, exclusief BTW. De materiaalprijs per dag (ongeacht het verbruik) stijgt van € 20 naar € 30 euro. Voor een evenement van 8 uur met twee EHBO'ers met rugzak en AED moet de organisator nog geen zes tientjes extra betalen.


De nieuwe tarieven gaan in per 1 juni 2022. Uiteraard hebben organisaties die voor die datum boekten recht op de oude prijzen. EHBO Eemnes richt op verzoek een EHBO-post in. De prijs daarvoor steeg van € 10 naar € 20 euro. Een inzetplan, gezondheidsplan, rapportage en adviezen blijven gratis. Ook worden geen extra toeslagen berekend voor nachturen of feestdagen.

Hozzászólások


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page