top of page

Actueel

Theo Kikkert plotseling overleden

De vrouw van ons oudste lid Daan en moeder van secretaris Andrea, Theo Kikkert-Mahulette, is op 26 april onverwacht op 80-jarige leeftijd thuis overleden. Reanimatiepogingen hadden geen resultaat. Naast Daan en Andrea laat Heilssoldaat Theo Kikkert ook haar dochter Ingrid achter, die onze vereniging reanimatiepoppen schonk, Theo (of Thea, zoals velen haar noemden) maakte, tot voor een aantal jaar, samen met wijlen secretaris Ronald Elderhorst de jaarlijkse Indonesische rijsttafel voor de Eemnesser hulpverleners.

Elke week bezocht Andrea haar moeder en nam haar mee op een uitje. Het laatste uitje ging naar Thea's ouderlijk huis in Soesterberg. Daan ging mee. Daar werd de foto gemaakt. Het was een paar dagen voor Thea's overlijden. Ook op haar sterfdag was Andrea onderweg naar Huizen om met haar moeder op stap te gaan. Ze trof haar moeder levenloos aan.


Daan en Thea waren 53 jaar gelukkig getrouwd. De vrije tijd die Daan, naast zijn baan als postbode en hovenier heeft, steekt hij in de EHBO. Thea was ondertussen actief Heilssoldaat in het Leger des Heils, waar ze al 64 bij aangesloten was.


Iedereen die Thea kende zal zich één ding van haar herinneren: haar liefdevolle en oprechte glimlach. Thea was een mensenmens. Altijd vrolijk, oprecht en geïnteresseerd. Het is onvoorstelbaar hoe zo'n hoeveelheid liefde in zo'n klein lichaam paste. Thea was dankbaar voor alle kleine dingen en stak die dankbaarheid niet onder stoelen of banken. Thea's geheugen ging de afgelopen jaren achteruit en na een ziekenhuisopname na een val, moest Thea gebruik maken van een rollator. Maar ze heeft dat allemaal geaccepteerd en kon nog volop van het leven genieten.


Voor Daan zal een moeilijke tijd aanbreken. Het is nauwelijks voor te stellen om je levensgezel te moeten missen na ruim 50 jaar. Ook voor Andrea, die (gelukkig) zoveel tijd met haar moeder doorbracht is er nu een zwart gat. En ongetwijfeld zal dochter Ingrid die in Singapore woont, de dagelijkse Skypegesprekken met haar moeder om 6 uur lokale tijd, missen.


Bestuur en leden van EHBO-vereniging Eemnes wensen de nabestaanden en iedereen die een plekje had in Thea's grote hart, veel sterkte toe. Thea was gelovig. Misschien is ze daarboven wel een Indonesische rijsttafel aan het klaarmaken.


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page