top of page

Actueel

Carla krijgt lintje van minister en feestje van burgemeester

Op 2 juli krijgt EHBO'er Carla de Vet officieel de versierselen van haar ridderorde overhandigd door minister Ank Bijleveld van Defensie. Het opspelden zelf gebeurt door Carla's dochter Bernice, onder het toeziend oog van de minister die anderhalve meter afstand moet houden. De, vanwege de COVID-19 pandemie, besloten ceremonie vindt plaats op het Ministerie van Defensie.


Via een videoverbinding liet de minister Carla al weten dat ze een onderscheiding kreeg.


Carla werd eerder benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau met de Zwaarden. Ze kreeg haar onderscheiding onder meer voor haar vele vrijwilligerswerk, ook bij EHBO Eemnes. Carla werkt bij de NatRes (Nationale Reserve) en is al jaren actief binnen het Regiment Huzaren van Boreel. De kruizen zijn een militaire toevoeging aan deze civiele onderscheiding.


Burgemeester Roland van Benthem, die normaal de lintjes opspeldt die tijdens de jaarlijkse lintjesregen in Eemnes neerdruppelen, wil zijn gedecoreerde dorpsgenoten waardig binnen de gemeentegrenzen huldigen. Dat gebeurt op vrijdag 3 juli van 12.30 tot 13.30 in de theaterzaal van het Huis van Eemnes. Daar is voldoende ruimte om alle belangstellenden te ontvangen. Na afloop is er een hapje en een drankje.Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page