top of page

Actueel

Incident bij SHERPA-parade

Doordat een jerrycan schoonmaakmiddel werd verwisseld met een jerrycan aanmaaklimonade, dronken zeven bezoekers van de Sherpa-parade vloeibare zeep. In totaal werden zeven mensen getroffen, waaronder een verzorgende. Drie mensen hebben overgegeven.


De arts van de Medische Dienst van Sherpa heeft het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC) om advies gevraagd. De directie en het communicatieteam hebben alle bezoekers geïnformeerd en geadviseerd. Het incident had verder geen gevolgen. De EHBO'ers hebben onder leiding van de arts de nog aanwezige patiënten behandeld. De OvdG werd ingelicht.


Van 24 tot en met 27 september vierde Sherpa de tweede editie van de Parade. De feestweek voor bewoners en cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking werd gehouden in een enorme feesttent op het terrein van Sherpa in Baarn. EHBO Eemnes en EHBO Baarn verzorgden de eerste hulp.


Thema van de feestweek was dit jaar 'Iedereen heeft talent!'. De dinsdag, woensdag en vrijdag waren bedoeld voor de bewoners en cliënten van Sherpa, terwijl de donderdag voor het personeel gereserveerd was. Op dinsdag verzorgde EHBO Baarn de eerste hulp omdat zij die dag demonstraties gaven. Woensdag waren Annie en Marco present. Vrijdag sprong Ronald Orsel van EHBO Huizen in, omdat alle hulpverleners van Eemnes moesten werken.


Annie liet de kans niet voorbij gaan om met 'Bassie' (die flink lijkt te zijn afgevallen) voor de beroemde caravan te poseren.

Op de afsluitende feestavond voor het personeel trad de populaire coverband Dirty Daddies op. Daan en Toos konden meegenieten van de muziek en de bijzonder lekkere catering.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page