top of page

Actueel

Eemnesser hulpverleners steunen EHBO Huizen op werkpaarddag Blaricum

Omdat EHBO Blaricum wat mensen tekort kwam op de Dag van het Werkpaard in Blaricum, schoten eerstehulpverleners uit Eemnes de mensen bij. Annie, Toos en Marco waren de zonnige zondag in het Blaricumse dorp te vinden op een druk bezochte 'Dag van het Werkpaard'.


Selfie van twee Eemnessers in Blaricum.


De ochtendploeg, waaronder Toos, schoot te hulp bij een ongeval waarbij een fietser een lelijke schaafwond op de openbare weg had opgelopen. Marco, Annie en Evelijn (Huizen) hadden in de middag niet veel te doen. Ze onderzochten en adviseerden een deelnemer die door een wesp achter in zijn mond gestoken was en een vrouw die zich aanvankelijk presenteerde met hartklachten maar die een hittestuwing bleek te hebben door de dikke kleding uit het begin van de vorige eeuw. Met een pleister en een paracetamolletje waren de andere twee slachtoffers die middag geholpen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page