top of page

Actueel

EHBO Eemnes klaar voor feestweek

Bij de Hilt stonden vanavond mensen rijendik opgesteld om een kaartje voor de feestweek te kopen. Volgens voorzitter Jeron de Wit van het feestcomité was het nog niet eerder zo druk geweest bij de kaartverkoop. EHBO Eemnes is er klaar voor. De hulpverleners staan in de twee feestweekenden klaar om eventuele slachtoffers te helpen.


De feestweek is van 6 tot en met 15 september en wordt elke vier jaar gehouden. Elke editie zijn er tientallen activiteiten waarvoor een kaartje kan worden gekocht. Klassiekers zijn onder meer de gondelvaart, de optocht en het kleinkunstfestival. Daarnaast zijn er ook speciale feestavonden. Bezoekers konden maximaal 6 kaarten per persoon kopen per activiteit. De prijzen varieerden van 7,50 euro voor de polderwandeling tot 17,50 euro voor de show van de Dirty Daddie. Veel verschillende activiteiten zoals het ringsteken op een paard zijn ook gratis te bezoeken. Niet iedereen kon een kaartje bemachtigen. Op de Facebookgroep 'Je bent Eemnesser als ...' proberen mensen alsnog kaartjes te krijgen. Deze editie wordt ook gevierd dat Eemnes 750 jaar geleden voor het eerst werd genoemd. In 1269 kwam de plaats voor het eerst voor in bewaarde geschriften, al was dat toen nog onder de oude naam Themenesse.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page