top of page

Actueel

Opnieuw gezellige Sherpa-kermis

Voor het vierde achtereenvolgende jaar verzorgde EHBO Eemnes eerste hulp bij de voorjaarskermis bij Sherpa. Monique, Marco, Wil en Remon hoefde nauwelijks in actie te komen en konden daardoor zelf ook van de attracties, de heerlijke broodjes hamburger, en het Italiaanse ijs genieten. Dit jaar wist het viertal de ballonnenclowns te ontlopen.


Voorverkenning langs de nog lege attracties.


Zoals altijd bleef de regen uit. De temperaturen waren gelukkig lager dan voorgaande jaren, zodat het hitteprotocol niet uitgevoerd hoefde te worden. Uiteraard werden wel in het protocol rekening gehouden met het feit dat veel bezoekers een verstandelijke en lichamelijke beper-king hebben.

Niet te druk, wel gezellig.

Naast de draaimolen, botsauto's, rups en het touwtjetrekken waren er ook verschillende eet- en drinkgelegenheden. Op de vlooienmarkt waren leuke spullen tegen weggeefprijzen te koop.

Nieuw was een mini-boerderij met geiten, schapen, duiven, een ezel, kippen, lama's, alpaca's, eenden en ganzen. En ook de Stichting E&N Roofvogels uit Almere bezocht de kermis voor het eerst met een keur aan buizerds, valken en uilen. De bezoekers mochten ermee op de foto.

Remon liet zich de kans niet ontgaan om met kerkuil Tyto op de foto te gaan.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page