Actueel

Avondvierdaagse loopt prima

De Larense avondvierdaagse verliep zonder noemenswaardige incidenten. Naast wat pleisters en een enkele blaar, werd alleen één deelnemer doorverwezen naar de huis-artsenpost omdat hij mogelijk een botbreukje in zijn hand had. Dat liep hij op omdat hij bij de start gevallen was.


Al jarenlang verzorgt EHBO Eemnes de Larense avondvierdaagse. Zij volgden EHBO Laren op. Elke avond staat een vierdaagsetrio klaar om de deelnemers te helpen. De behandelpost is bij start/finish, er rijdt een fietser achter de langste route aan en de bezemwagen bezoekt de meeste waterpunten waar de scholen en groepen een versnapering en drankje krijgen.


Joke, Daan, Remon, Wallie, Natsja, Monique, Toos en Arie waren paraat. Een foto-impressie van meefietsende Remon.


Opbouw van de behandelpost en verdelen van de materialen voor de drie hulpverleners.