top of page

Actueel

Dijk van een feest

Het Dijkfeest taan de Stammeweg barstte van de gezelligheid. Tot in de late uurtjes genoten de gasten van de live muziek, de DJ, de snacks en de drank. Het schuurfeest was alleen toegankelijk voor de 500 gelukkigen die een kaartje hadden weten te bemachtigen.

Arie, Toos, Annie en Marco hoefden nog geen pleister te plakken. De organisatoren hadden een heuse VIP-hoek ingericht voor de hulpverleners, inclusief loungeset, een thermoskan koffie (met koekjes) en frisdrank. EHBO Eemnes verzorgde voor de eerste keer dit jarenoude Dijkfeest.

Omdat het een Eemnesser (en de omliggende gemeenten) onderonsje was, werd het een ontspannen en uiterst gezellig feest in de schuur van veehouder Schouten.Om drie uur ging de muziek uit en trok iedereen huiswaarts.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page