top of page

Actueel

Lessen begonnen en aanvragen stromen binnen

De eerste vervolgles van dit jaar zit erop. Thema: het systematisch benaderen van een ongeval en het beoordelen van slachtoffers met meerdere letsels. Centraal stond de ABCD-methodiek die door gevorderde EHBO'ers al jarenlang wordt gehanteerd. Dit plan van aanpak voorkomt dat je letsels over het hoofd ziet.

De twee LOTUS-slachtoffers speel-den hun rol vol overgave. Beiden hadden meerdere letsels en moesten met hun spel de hulpverleners door het ongeval leiden. Alle cursisten zijn ook evenementen-hulpverleners.


De aanvragen voor hulp bij evenemen-ten stroomt sinds de jaarwisseling gestag binnen. Zo wordt op 3 maart de Trappen-bergloop gelopen. Ook de aanvragen voor Koningsdag en de avondvierdaagse (van 21 t/m 24 mei) zitten in de molen. De feesten in 's Graveland staan op 10 en 11 mei gepland. Nieuw is het Beachvolleybaltoernooi in Eemnes op 18 mei.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page