top of page

Actueel

Ruim 3000 euro voor Kenia

De Obstacle Run voor IISAH heeft 3.232 euro opgebracht voor de Stichting IISAH. De donatie kwam uit de start- en sponsorgelden van de obstakelrace die afgelopen zater-dag in de Eemnesser polder werd gelopen.


Vrijwel alle mensen die de run mogelijk maakten deden dat vrijwillig. De scouting stond bij het pontje over de Vaart klaar met een zware waterhindernis, vrijwilligers leidden de spellen en opdrachten en de Eemnesser brandweer stond klaar om de mensen schoon te spuiten van de Vaart-modder. Fysiotherapeuten hadden hun massagetafels uitgeklapt om stijve spieren te masseren. EHBO Eemnes stond met 5 mensen op twee punten klaar om gewonden te behandelen. Hun inzet was niet nodig.


IISAH ondersteunt door lichamelijke revalidatie mensen met een fysieke beperking in Kenia.


Lees hier meer over IISAH.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page