top of page

Actueel

Obstacle Run natste inzet van het jaar

Direct na het startsignaal van de Obstacle Run voor IISAH begon het te regenen. De neerslag hield pas op vlak voordat de laatste renners over de finish kwamen. Het evenement heeft daarmee de titel 'natste inzet 2018' verdiend.

EHBO Eemnes had twee mobiele posten opgezet. Middenin de polder, op de kruising van de Stammeweg en de Noordervenweg trotseerden Annie en Marco regen en wind.

Voor aanvang van de sponsorloop voor IISAH was het nog droog. Maar dat zou niet lang duren. EHBO-echtpaar Toos en Arie en assistent Remon konden gelukkig wel schuilen in een van de tenten op het startterrein.


De mobiele post in de polder was niet alleen de natste maar ook de meest afgelegen post van 2018. Het EHBO-team kon wat hand en spandiensten als verkeersregelaar. Niemand klaagde over de afzetting van een deel vean de Stammeweg.


Bij de finish moesten de deelnmers bij de houten vlonder van het evenemententerrein de Vaart oversteken. Niemand kwam dus droog over de finish. Daar stonden Toos en Arie klaar, geholpen door assistent Remon.


De deelnemers konden zich laten afspoelen door Brandweer Eemnes. Evenals EHBO Eemnes stonden de vrijwilligers belangeloos klaar om het evenement te ondersteunen.


Geen van de bijna 50 deelnemers raakte gewond. De opbrengst wordt later bekendgemaakt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page