top of page

Actueel

Eemnes helpt Blaricum

Een EHBO'er uit Blaricum en een uit Eemnes waren aanwezig bij de Oldtimerralley in Blaricum. EHBO Blaricum kreeg de bemensing niet rond en vroeg assistentie bij Eemnes. In het zonovergoten centrum van Blaricum konden de eerstehulpverleners genieten van de ruim honderd klassiekers die daar finishten.


De ralley was georganiseerd door de Lions Club Blaricum en de opbrengst kwam ten goede aan het VUmc Alzheimercentrum en De Droomboom, een behandel-centrum voor kinderen met autisme. Elk van deze goede doelen kreeg 12,500 euro. De gift was betaald door de deelnemers die per equipe een bedrag van 250 euro betaalden.


De EHBO'ers hoefden nauwelijks in actie te komen. De melding "er is een oude man onwel geworden" bleek loos alarm. De oudere man was gevallen omdat een bierbankje op het grasveld niet echt stabiel stond. Na een kort onderzoek kon de man het evenement verder bijwonen. Op een wespensteek, een bult, een splinter en een pleisterwondje na, bleef het rustig.


EHBO-verenigingen uit Laren, Blaricum en Eemnes helpen elkaar steeds vaker als een evenement niet bemenst kan worden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page