top of page

Actueel

Sherpakermis overspoeld met clowns

De zomerkermis van Sherpa wordt volgens ooggetuigen overspoeld door clowns. Één clown is zelfs gesignaleerd met een geelrode kar waar hij ballonfiguren maakt, begeleid door live muziek. Andere clowns dolen over het terrein ter vermaak van de aanwezige bewoners, hun begeleiders en belangstellenden.

Gelaten en enigszins bezorgd kijken Monique en Joke de clownsinvasie aan. De hulpverleners van EHBO Eemnes zeggen de veiligheid van de gasten niet langer te kunnen garanderen als de clownstsunami blijft aanhouden. Lees deze blog voor verder nieuws.

Update:

De clownsinvasie heeft niet geleid tot ernstige verstoring van de openbare orde. Dat gaf de middagdienst de tijd om even te 'schuimen' over de markt, waar kunstwerken te koop werden aangeboden die door bewoners was gemaakt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page