top of page

Actueel

We zijn er klaar voor!

Na een maandenlange voorbereiding is EHBO Eemnes klaar om de 33e Triathlon Huizen en de 4e Gooimeerrace zo veilig mogelijk te laten verlopen. Er staan 14 vrijwilligers klaar om de zwemmers en de triatleten te helpen als dat nodig is. Kubieke meters materiaal, waaronder acht AED's, worden ingezet om snel en vakkundig hulp te verlenen. EHBO Eemnes heeft een ambulance ingehuurd zodat professionele hulp van een ervaren en geschoold ambulanceteam binnen minuten ter plaatse is. In het twaalf pagina's tellende inzetplan is met elke calamiteit rekening gehouden.EHBO Eemnes wordt aangevuld door drie EHBO'ers van Huizen en Wijde Meren. Door andere verplichtingen kon niet het hele hulpverleningsteam van Eemnes aanwezig zijn. Zij weten zich gesteund door de Huizer reddingsbrigade en de KNRM die niet alleen de waterreddingen doen maar ook getrainde hulpverleners zijn. Ook veel verkeersregelaars die op het fietsparcours staan hebben een EHBO- of BHV-diploma. Zondag 10 juni is Huizen dus de meest veilige gemeente van Nederland.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page