top of page

Actueel

Benefiettoernooi levert 40.000 euro en veel letsels op

Drie goede doelen kregen ieder 13.000 euro van de Ronde Tafel Soest-Baarn. Het geld was bijeengespeeld op het 33 voetbaltoernooi waaraan 24 elftallen deelnamen. De Ronde Tafel is een benefietinstelling die voornamelijk uit ondernemers uit Soest en Baarn bestaat. De gelegenheidselftallen bestonden veelal uit ongetrainde spelers. Daardoor ontstonden veel blessures. Gastheer voetbalvereniging VVZ uit Soest had EHBO Eemnes uitgenodigd om de eerste hulp te verlenen gezien eerdere goede ervaringen met de hulpverlening.


Het toernooi werd voor de 33e keer georganiseerd. Doel was om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen die door de Ronde Tafel waren bepaald.Ze speelden het pre-WK-toernooi. De teams vertegenwoordigen elk een land dat aan de WK deelneemt. Inclusief Nederland, trouwens.


Er waren opvallend veel letsels omdat veel van de spelers ongetraind waren. Met name enkels moesten het ontgelden. De tweede ploeg moest extra materialen hebben om de verbandvoorraad aan te vullen. Er werden 12 koelzakken gebruikt.


Helemaal klaar voor de barbecue.


Na afloop was er een barbecue waarvoor ook de EHBO'ers waren uitgenodigd. En dat lieten Annie en Marco zich geen twee keer zeggen. VVZ is altijd zeer gastvrij en verzorgt de EHBO'ers uitermate goed.


Erg leuk was het bedankmailtje die de aanvrager direct na het evenement verstuurde aan de hulpverleners. "Jullie waren weer geweldig, zowel als hulpverlener als enthousiaste gasten. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer leuke evenementen samen doen. Hartelijke groet, ook aan Toos, Arie en Annie. Allemaal toppers en fijne mensen."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page