top of page

Actueel

Verbandkoffer niet meer te reanimeren

Na jarenlange trouwe dienst bij verschillende evenementen moest de verbandmeester afscheid nemen van Verbandkoffer 1. Het intensieve gebruik en het feit dat de rolkoffer propvol zat, kostten hem zijn deksel. Bij het linker scharnier was het harde plastic onherstelbaar gescheurd. De koffer werd geleegd en respectloos in de grijze Kliko gedumpt.


De nieuwe koffer is direct gevuld en werd toepasselijk met een witte 1 bestickerd. Ook kreeg de verbandkoffer een grote EHBO-sticker. Zijn geplande toekomst als gereedschapskoffer is nu omgezet in een nobeler nut. De koffer gaat op (mobiele) behandelposten dienst doen. Hij is bij zijn twee ervaren collega's opgeslagen in de materialenopslag. Door de aanschaf van nieuwe materialen, waaronder drie ventilatoren, is die overigens opnieuw ingedeeld en opgeruimd.


De verbandclub wenst Verbandkoffer 1 vele mooie en nuttige jaren toe.
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page