top of page

Actueel

Veel inzetten in mei

In mei staan er vier evenementen gepland waar EHBO Eemnes hulp verleent: de KPJ 6kamp, de Larense avondvierdaagse, de feestweek in 's Graveland en de Pinksterdienst van de Hervormde gemeente. Twee evenementen zijn meerdaags. Het hulpverlenings-team van EHBO Eemnes moet dus flink aan de bak. Het inschrijfformulier op deze website is geopend.

Veel organisatie buiten Eemnes vragen hulp aan bij EHBO Eemnes. Het enthousiaste en speciaal opgeleide hulpverleningsteam is uitgerust met alle benodigde materialen. De EHBO'ers zijn altijd zichtbaar aanwezig en lopen rond op de evenementen om te kijken wie mogelijk hulp nodig hebben. De eerstehulpverleners wachten niet altijd af tot er een ongeluk gebeurd is, maar bieden ook hulp aan aan mensen die wellicht hulp nodig hebben. De EHBO'ers kijken met een geoefend oog naar gevaarlijke situaties en bespreken met de organisatie of er extra preventiemaatregelen genomen moeten worden. Pro-actief en preventief optreden: dat tekent de hulpverleners.

EHBO Eemnes is actief in de eigen gemeente maar ook in Baarn, Laren, Huizen, Blaricum en Wijde Meren. Zeker in mei, maar ook in juni, moet het bestuur een grote claim leggen op de hulpverleners. De enthousiaste leden van het hulpverleningsteam zijn altijd bereid om hun agenda aan te passen en te helpen als het nodig is.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page