top of page

Actueel

Feesten tot in de vroege uurtjes

Dennenbomen, skiliften, wintertruien en Glühwijn: de schuur van Van Valkengoed aan de Wakkerendijk was omgetoverd tot een heus wintersportparadijs. Het thema van het jaarlijkse schuurfeest daar was 'Apres Ski'. De ruim 800 genodigden deden allemaal een duit in het zakje (of eigenlijk: in de melktank) en konden de hele avond genieten van live muziek, afgewisseld door een DJ en natuurlijk gratis drank.

Echte apres-skisfeer bij Valkengoed. Rechtsboven op de foto is zelf een skilift te zien.

De organisatoren hadden meer dan een week nodig om het hele feest tot in de puntjes te op te bouwen. Het resultaat was er dan ook naar: een leuk gedecoreerde hal, organisatoren in lederhosen of als dirndl gekleed en een heuse iglo waardoor iedereen het feestterrein betrad. De kou buiten en de muziek en warmte binnen gaven de bezoekers het onvervalste apres-skigevoel. De schuur stond stampvol met enthousiaste feestgangers.Het was voornamelijk een Eemnesser onderonsje.

Het feest duurde tot in de vroege uurtjes. De EHBO'ers konden tegen kwart voor vier hun spullen inpakken en daarna zelf ook een biertje nemen.

Er waren geen noemenswaardige incidenten op dit typische Eemnesser feest en de drie EHBO'ers konden meegenieten van het feest. Annie, Daan en Marco waren ingedeeld op het schuurtjefeestje. Op de feestavond werden exact drie pleisters geplakt.

Anders was het die middag op de Wakkerendijk, recht voor de feestlocatie. Een busje reed een oudere fietser omver. Er was direct hulp aanwezig en de ambulance werd gebeld. Het

slachtoffer moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis waar, naar verluidt, bleek dat zij een hersenschudding en een schouderbreuk had.

(foto: Remon van Dijkhuizen/112Eemnes)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page