top of page

Actueel

Mizomernachtfeest gezellig

Een dorpsbarbecue en aansluitend een feestje met live band en DJ. Het Midzomernachtfeest editie 2017 was, ondanks een nat begin, weer erg gezellig. Het gaf de bezoekers de kans om een lekker hapje te eten, bij te praten en een dansje te wagen. De organisatie had EHBO Eemnes gevraagd om hulp te verlenen. Maar die bleef beperkt tot twee pleisters en evenzoveel paracetamolletjes.

Daan Kikkert en Marco Kamphuis schoven aan bij de barbecue. Op het menu stonden een hamburger, een drumstick, een stokje saté en een braadworstje. Aangevuld met verschillende salades en stokbrood met kruidenboter. En als toetje een ijsje. Ruim voldoende voor zelfs de grote eters.

Om acht uur werden de tafels afgevoerd zodat er in de open feesttent genoeg ruimte was om te dansen op de klanken van de live coverband, die bekende nummers ten gehore bracht of de hits van de DJ, die zelf opvallend veel te horen was. Kort na één uur doofde de muziek en gingen de lampen aan. Het duurde nog drie kwartier totdat de meeste feestgangers vertrokken waren en de EHBO'ers de post konden afbreken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page