top of page

Actueel

Avondvierdaagse loopt goed

Editie 2017 van de avondvierdaagse in Laren is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Ruim 1.200 lopers deden mee. Op een enkel blaartje en pleisterwondje na, raakte niemand gewond. Zoals gebruikelijk was Daan alle vier de avonden als fietser aanwezig. Vanaf de start bij SVV Laren fiets hij eerst achter de lopers aan op de 5 km route. Zodra die binnen lopen switcht Daan naar de 10 km route. De post op de start en finish aan het Schuilkerkerpad werd door Wil Huijben bemenst. Daarnaast was een EHBO'er met auto beschikbaar op de route. Die taak werd door Annie, Marco, Toos en Joke vervuld.

De avondvierdaagse is jarenlang een evenement dat door EHBO Eemnes wordt verzorgd. Eemnes nam het destijds op verzoek van de organisatie over van de vereniging in Laren.

Ernstige ongelukken hebben zich niet voorgedaan. Toch houdt EHBO Eemnes vast aan de driepunts-opzet. Daardoor kan worden gegarandeerd dat een reanimist met AED binnen 5 minuten na een melding aanwezig is. De lopers moeten bij ernstige ongevallen eerst 1-1-2 bellen en daarna het alarmnummer van de EHBO.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page