top of page

Actueel

Gratis OK-boekje bij basisles


Alle EHBO'ers die de basiscursus EHBO of de reanimatieles volgen, krijgen gratis de 27e druk van Het Oranje Kruisboekje thuisgestuurd. De meeste EHBO'ers hebben een veel oudere druk. een aantal jaren gelden werd Het EHBO-boek gebruikt bij de lessen, maar de lesstof daarin is niet meer conform de Nederlandse Richtlijn Eerste Hulp 2016.

Om de gevorderde EHBO'ers up-to-date te brengen wordt het OK-boekje in drie lessen behandeld. Daarbij ligt de nadruk op de wijzigingen ten opzichte van de 26e druk. Aan het eind van het jaar kan iedere EHBO'er bijgeschoold zijn.

Het boekje moet door de cursisten ook gebruikt worden bij de voorbereiding van de lessen. Voor elke les moeten de gevorderde EHBO'ers de lesstof doornemen. De hoofdpunten en alle vaardigheden worden in de les behandeld. En alle vragen worden beantwoord. Waar nodig krijgen de cursisten nog extra materiaal mee op de les.

De basislessen zijn op 29 maart, 28 juni en 15 november.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page