top of page

TRAINING COVID-19 REANIMATIE

Vanaf 3 juni gaan de vervolglessen weer van start. De eerste les is een training van 45 minuten voor 4 cursisten waarin het aangepaste (tijdelijke) reanimatieprotocol gedurende de COVID-19 pandemie wordt getraind. Let op: dit is geen reanimatieles maar een training voor mensen die een reanimatiediploma hebben.

Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen maar op de hoogte gesteld wordt van het nieuwe protocol, maar ook dat je het goed in je vingers krijgt. Daarom vinden we de training erg belangrijk. Zodra het standaard protocol weer gaat gelden, geven we daarom ook ee herhalingsles levensreddend handelen.

Het is op dit moment nog niet bekend of het Huis van Eemnes op 1 juni open mag en wij er vanaf die datum weer terecht kunnen. Vandaar dat we een uitwijkmogelijkheid hebben naar 10 juni. We hopen daarvan geen gebruik te hoeven maken, want op 10 juni hebben we een vervolgles voor iedereen gepland.

Als je de les wilt bijwonen kruis dan alle trainingen aan die je kunt komen. Uiteraard word je maar uitgenodigd voor één training.

Je kunt alvast de screening doen. Dan weet je of je mag worden toegelaten. Op de COVID-19 pagina op deze website staan de documenten waarin precies beschreven staat wat we doen om besmetting onderling te voorkomen. Klik op deze link op de screening te doen.

Tot slot: we hopen jullie binnenkort weer in goede gezondheid te kunnen zien. 

Het bestuur

 

bottom of page