Actueel

EHBO Eemnes helpt collega's Huizen

18/8/2019

Op het foodtruckfestival in Huizen heeft Monique de collega's van EHBO Huizen bijgestaan. Zij kwamen iemand tekort om het tweedaagse evenement te bemensen. Sa-men met de voorzitter van EHBO Huizen kon ze genieten van een stralend zonnetje en de vele (vaak) heerlijke gerechtjes die er verkocht werden. Hulpverlenen was niet nodig.

 

Op het evenemententerrein in de Huizer Haven stonden twintig foodtrucks met gerechten die uiteen liepen van patat tot oesters en van Thais tot vegan-wraps. De eerste dag verstoorde een regenbui in de middag het evenement, maar daarna kwamen de bezoekers toch weer terug. De tweede dag bleef het droog en was er een continue stroom aan fijnproevers, hoewel het evenement aan de rand van het dorp gehouden werd.

 

 Het is niet de eerste keer dat EHBO Eemnes en EHBO Huizen samenwerken. Bij de Huizer Triathlon zijn steevast Huizer EHBO'ers die meehelpen op het evenement. De samenwerking bevalt goed en zal ook de komende tijd worden voortgezet. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.