Actueel

Dijk van een feest

19/5/2019

Het Dijkfeest taan de Stammeweg  barstte van de gezelligheid. Tot in de late uurtjes genoten de gasten van de live muziek, de DJ, de snacks en de drank. Het schuurfeest was alleen toegankelijk voor de 500 gelukkigen die een kaartje hadden weten te bemachtigen.

Arie, Toos, Annie en Marco hoefden nog geen pleister te plakken. De organisatoren hadden een heuse VIP-hoek ingericht voor de hulpverleners, inclusief loungeset, een thermoskan koffie (met koekjes) en frisdrank. EHBO Eemnes verzorgde voor de eerste keer dit jarenoude Dijkfeest.

 

Omdat het een Eemnesser (en de omliggende gemeenten) onderonsje was,  werd het een ontspannen en uiterst gezellig feest in de schuur van veehouder Schouten.Om drie uur ging de muziek uit en trok iedereen huiswaarts.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.