Actueel

Lessen begonnen en aanvragen stromen binnen

10/2/2019

De eerste vervolgles van dit jaar zit erop.  Thema: het systematisch benaderen van een ongeval en het beoordelen van slachtoffers met meerdere letsels. Centraal stond de ABCD-methodiek die door gevorderde EHBO'ers al jarenlang wordt gehanteerd. Dit plan van aanpak voorkomt dat je letsels over het hoofd ziet. 

 

De twee LOTUS-slachtoffers speel-den hun rol vol overgave. Beiden hadden meerdere letsels en moesten met hun spel de hulpverleners door het ongeval leiden. Alle cursisten zijn ook evenementen-hulpverleners.

 

De aanvragen voor hulp bij evenemen-ten stroomt sinds de jaarwisseling gestag binnen. Zo wordt op 3 maart de Trappen-bergloop gelopen. Ook de aanvragen voor Koningsdag en de avondvierdaagse (van 21 t/m 24 mei) zitten in de molen. De feesten in 's Graveland staan op 10 en 11 mei gepland. Nieuw is het Beachvolleybaltoernooi in Eemnes op 18 mei.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.