Actueel

Eemnes helpt Blaricum

9/9/2018

Een EHBO'er uit Blaricum en een uit Eemnes waren aanwezig bij de Oldtimerralley in Blaricum. EHBO Blaricum kreeg de bemensing niet rond en vroeg assistentie bij Eemnes. In het zonovergoten centrum van Blaricum konden de eerstehulpverleners genieten van de ruim honderd klassiekers die daar finishten.

 

De ralley was georganiseerd door de Lions Club Blaricum en de opbrengst kwam ten goede aan het VUmc Alzheimercentrum en De Droomboom, een behandel-centrum voor kinderen met autisme. Elk van deze goede doelen kreeg  12,500 euro. De gift was betaald door de deelnemers die per equipe een bedrag van 250 euro betaalden.

 

De EHBO'ers hoefden nauwelijks in actie te komen. De melding "er is een oude man onwel geworden" bleek loos alarm. De oudere man was gevallen omdat een bierbankje op het grasveld niet echt stabiel stond. Na een kort onderzoek kon de man het evenement verder bijwonen. Op een wespensteek, een bult, een splinter en een pleisterwondje na, bleef het rustig.

 

EHBO-verenigingen uit Laren, Blaricum en Eemnes helpen elkaar steeds vaker als een evenement niet bemenst kan worden.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.