Actueel

Sherpakermis overspoeld met clowns

9/6/2018

De zomerkermis van Sherpa wordt volgens ooggetuigen overspoeld door clowns. Één clown is zelfs gesignaleerd met een  geelrode kar waar hij ballonfiguren maakt, begeleid door live muziek. Andere clowns dolen over het terrein ter vermaak van de aanwezige bewoners, hun begeleiders en belangstellenden.

 

Gelaten en enigszins bezorgd kijken Monique en Joke de clownsinvasie aan. De hulpverleners van EHBO Eemnes zeggen de veiligheid van de gasten niet langer te kunnen garanderen als de clownstsunami blijft aanhouden. Lees deze blog voor verder nieuws.

 

Update: 

De clownsinvasie heeft niet geleid tot ernstige verstoring van de openbare orde. Dat gaf de middagdienst de tijd om even te 'schuimen' over de markt, waar kunstwerken te koop werden aangeboden die door bewoners was gemaakt.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.