Actueel

Werkkleding bijna compleet

6/6/2018

Verbandmeester Wallie Karssemeijer is er maar druk mee: de zes sets werkkleding voor de EHBO'ers die vaak op evenementen hulp verlenen. Op verzoek van de hulpverleners krijgen zij hun eigen kledingset in bruikleen.De set bestaat uit een 4-seizoenen pilotjack, een polo, een werkbroek, een broeksriem, een pet en een wintermuts. De kleding wordt gepast en zal de komende weken aan Toos, Arie, Wallie, Natasja, Annie en Daan worden uitgereikt. Bij de Triathlon Huizen zal de kleding, voorzien van het EHBO Eemnes-logo voor het eerst te bewonderen zijn.

 

Wallie sorteert de werkkleding.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.