Actueel

Inspringen bij atletiekvereniging

15/4/2018

 

De atletiekwedstrijd bij de Huizer atletiekvereniging Zuidwal is zonder incidenten verlopen. De wedstrijden, waarbij naast de looponderdelen ook hoog- en verspringen, kogelstoten en speerwerpen werden afgewerkt, wordt normaal verzorgd door een eigen EHBO-team. Maar die waren aanwezig bij de Hilversumse City Run. Marco sprong daarom in en samen met een EHBO'er van de Huizer Reddingsbrigade verleende hij bijstand. Het gelegenheidsduo hoefde geen pleister te plakken.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.