Actueel

Gezellige kermis bij Sherpa

11/6/2017

De jaarlijkse voorjaarskermis bij Sherpa in Baarn voor de bewoners, familieleden en bezoekers was opnieuw een groot succes. Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. De Vrienden van Sherpa organiseerden ook dit jaar weer een kermis, waar EHBO Eemnes de hulpverlening mocht doen.
De klassieke carroussel vormde het middelpunt van de kermis, waar ook de ouderwetse 'rups' en natuurlijk de botsautootjes niet ontbraken. Op het feestterrein waren verschillende eetkraampjes, die deels door bewoners gerund werden. Bij de vele kraampjes konden bezoekers leuke (tweedehands) spulletjes kopen. De Hilversumse line dance groep The Blackhorse gaf twee demonstraties, waarna bezoekers een line-dance konden leren.  Spetter, knuffie en Zip, beter bekend als het clownstrio Clowneritus, vrolijkte de dag op.Vele honderden bezoekers kwamen op het spektakel af. De voorjaarskermis liep, met uitzondering van een paar pleisters en een tand door de lip, voor de vier EHBO'ers uiterst rustig. Genoeg tijd voor een selfie dus.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EHBO Eemnes start trainingen corona-reanimatie

May 21, 2020

1/6
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.