top of page
kertkaart 2021.png
Laag 1.png
Laag 1.png
Laag 1.png
IMG-20190518-WA0007_edited.jpg
Maatwerk bij
evenementen

 

Een enthousiast team van speciaal opgeleide EHBO'ers staat bij evenementen in en om Eemnes klaar om hulp te bieden als dat nodig is. Uitgerust met groot en modern arsenaal aan verband- en hulpmiddelen.

Het maatwerk begint bij de risico-inventarisatie en -evaluatie en het medisch inzetplan. Gratis, dat spreekt vanzelf bij ons.

Op Koningsdag, bij schuurfeesten en bij sportwedstrijden worden de eerstehulpverleners van EHBO Eemnes ingezet. Voor elk evenement maken wij een inzetplan op maat. Een veilig gevoel!

EHBO Eemnes biedt meer dan alleen eerstehulpverleners aan. Zo nodig kunnen ambulanceverpleegkundigen, artsen verpleegkundigen en ander medisch opgeleid personeel worden ingezet onder leiding van een Medisch Manager Evenementenzorg. Inclusief complete behandelposten of ambulances voor de professionals.  EHBO Eemnes regelt alles.

Door de COVID-19 pandemie ligt de evenementenhulp-verlening stil. Maar op bijeenkomsten komen wij ook graag.

EHBO Eemnes zet zich in

ACTUEEL
 
Lees wat er speelt in onze vereniging en over de vele evenementen waarbij EHBO Eemnes hulp verleent.
 
Tips, nieuwtjes en achtergrondinformatie vind je op de blog.  
 
Kom regelmatig kijken en mis niks. Natuurlijk kun jij ook op onze blogs reageren.
IMG_1787.JPG
Opleidingen

Wil je leren reanimeren? Wil je leren hoe je eerste hulp aan kinderen kunt geven omdat je in het onderwijs zit of je je een ouder bent? Wil je EHBO'er worden en adequaat kunnen handelen bij ongevallen en acute ziekten?

Vind je het leuk om op evenementen hulp te verlenen? EHBO Eemnes biedt cursussen aan voor iedereen. En vervolglessen om die kennis op peil te houden en uit te breiden. 

Voor de leden

Belangrijke informatie voor onze leden,  zoals het rooster voor vervolglessen, mededelingen van het bestuur, en actuele inzetplannen staan op het beveiligde gedeelte van deze website. Alleen voor leden toegankelijk.

bottom of page