April 26, 2019

Ten opzichte van de 4e oplage (die de meesten van jullie hebben)  zijn er wijzigingen met de oplage 7 die januari van dit jaar uit kwam. Wil je weten welke? Klik dan hier.

April 21, 2019

De voorbereidingen voor Koningsdag zijn rond, de hulpverleners zijn ingedeeld en de materialen gecontroleerd. EHBO Eemnes is weer klaar voor Koningsdag.

Ook dit jaar is de behandelpost te vinden op het evenemententerrein aan de Wakkerendijk. Dit jaar heeft de organisatie het onderkomen verzorgd. Bij de evenementen die verderop gehouden worden is een mobiel team aanwezig. De klim-specialisten die het abseilen van de kerktoren begeleiden verzorgen de EHBO daar. er staat een EHBO'er standby en een assistent ondersteunt hulpverleners.

In totaal tien hulpverleners staan paraat als er een medisch incident gebeurt. Eemnes kleurt dus behalve oranje ook geel/blauw.

April 7, 2019

EHBO Eemnes was als vanouds aanwezig bij de (44e) polderloop. Alle deelnemers kwamen ongeblesseerd over de finish. Maar het EHBO-team moest in actie komen omdat een fietser die een poldertochtje maakte lelijk ten van was gekomen. Ze meldde zich bij de Deel: het start- en finishpunt van de hardloopwedstrijd. De oudere dame was op haar knie gevallen en had er een lelijke winkelhaak aan overgehouden.Saillant detail: het was een kunstknie. De EHBO'ers hebben de wond verzorgd, de onfortuinlijke dame persoonlijk naar huis gebracht en doorverwezen naar de huisartsenpost.

De opbrengst van de jaarlijkse Polderloop gaat naar het Zuid-Afrikaanse Friersdale, waar pater Van Wegen vele jaren werkzaam was. Naast het inschrijfgeld gaat ook een deel van de baropbrengst van De Deel naar Friersdale. Wie niet meeloopt, kon dus ook iets voor het goede doel doen door de lopers aan te moedigen en een drankje op De Deel te gebruiken. Het geld dat deze Polderloop opbrengt , zal gebruikt worden voor de aanschaf...

Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.