July 19, 2018

Vanaf september van dit jaar kunnen leden van EHBO Eemnes vervolglessen bijwonen bij EHBO Blaricum en andersom. Het kost niets: de verenigingen verrekenen het onderling. Een goede kans om nieuwe collega's en lesmethoden te leren kennen.

Hieronder vind je een schema met de data en de onderwerpen die EHBO Blaricum geeft. Als je een les wilt bijwonen schrijf dan een mailtje naar: ehboblaricum@hotmail.com . Geef je tijdig op.

De lessen worden op maandag- en dinsdagavonden gegeven van 20.00-22.00 uur in het verenigingsgebouw aan op Sportpark Oostermeent: Hendrik Smitlaantje 2, 1261 VA Blaricum. Hieronder vind je het lesschema:

maandag 17 en dinsdag 25 september 2018

BLS/AED

verslikking

ziektes ademhaling

maandag 8 en dinsdag 16 oktober 2018

bloedverlies en shock

wonden - verbanden

brandwonden

steken/beten

maandag 12 en dinsdag 20 november 2018

ziektes: diabetes etc

vergiftiging

ziekteklachten

kinderziekten

maandag 14 en dinsdag 22 januari 2019

stabiel en draaien

verplaatsen

koudeletsels

schedel/hersenletsel

maan...

July 17, 2018

Tijdens de caravanrace op 31 augustus zal een ambulanceteam bestaande uit een ambulanceverpleegkundige en een ambulancechauffeur worden ingezet. Over de inzet bij de trekkertrekwedstrijd op 1 september wordt nog overlegd. De inzet van een ambulanceteam is een van de diensten die EHBO Eemnes aanbiedt voor evenementen-organisatoren.

Het is niet de eerste keer dat EHBO Eemnes een ambulanceteam inzet bij een evenement. Bij de Huizer Triathlon gebeurde dat ook al. Het ambuteam werkt samen met de evenementen-hulpverleners van EHBO Eemnes. Bij de festiviteiten waar het ambulanceteam niet aanwezig is wordt de hulpverlening verzorgd door EHBO'ers. De hulpverleners werken vanuit een behandelpost die door de organisatie wordt neergezet en ingericht wordt met materialen van de vereniging en het ambulanceteam. De verpleeg-kundige krijgt de medische eindverant-woording. De inrichting van de hulppost wordt aangepast aan het niveau van de professionele hulpverleners. 

Over de inzet van de speciaal getra...

Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.