De fietstocht om geld in te zamelen voor Frank de Greeve (42) was een groot succes. Tweehonderd fietsers, van jong tot oud, deden mee aan de toertocht om te laten zien dat ze begaan zijn met Frank en zijn gezin. In 2016 werd Frank getroffen door een herseninfarct. Nu, na zijn revalidatie, kan Frank snel overprikkeld raken. Zijn vrienden en collega's organiseerden de Tour de Frank om geld in te zamelen om een prikkelvrije ruimte in huis te kunnen realiseren. EHBO Eemnes verzorgde de eerstehulpverlening.

Alle deelnemers verzamelden op het plein van het scholencomplex aan het Vierkante Bosje. De fietsers kregen een wintermuts met daarop de naam van de tocht geborduurd was. Het was een mooie visuele uiting van de betrokkenheid van de Eemnessers en vrienden van Frank.

Frank zelf gaf het startsein. In een toespraak bedankte hij iedereen die de fietstocht mogelijk hadden gemaakt.

Toen Frank zijn aanstaande echtgenote Monique bedankte, stokten de woorden in zijn keel. Het werd doodstil op het pl...

January 15, 2018

De evenementenkalender 2018 is vanaf vandaag te vinden op het ledengedeelte van deze website. Op die kalender staan alle verwachte evenementen. Op de website staan ook alle inzetten die aangevraagd zijn.

Klik hier om erheen te gaan.

January 13, 2018

De huisartsenpost in Blaricum, bij het Tergooi Ziekenhuis, heeft een nieuw telefoonnummer. Het 0900-nummer is vervangen door 088 130 96 00. 

Ook de andere huisartsenposten van primair hebben een 088-nummer. Klik hier voor de lijst.

January 2, 2018

EHBO Eemnes zal de eerste hulp verzorgen bij de fietstocht Tour de Frank op 20 januari. De tocht is bedoeld om geld in te zamelen voor Frank de Greeve die in april 2016 een herseninfarct kreeg. Er zijn dringend aanpassingen nodig aan zijn huis. Deelnemers aan de 10 of 20 kilometer tocht betalen een startgeld van vijftig euro. De teller staat nu al op bijna 8.500 euro. Burgemeester Roland van Benthem en enkele wethouders hebben toegezegd op het stalen ros te klimmen voor deze actie. 

VECHTEN

Een gewone werkweek in april 2016, een beetje moe en al een tijdje niet echt lekker. Zo ging Frank de Greeve naar bed. Dan ineens draait het hele leven zich tegen je en moet je vechten voor je leven. Een herseninfarct…

Deze heftige situatie zorgt er voor dat Frank met zijn gezin al 1,5 jaar in onzekerheid leeft, veel ontberingen moet doorstaan en er dagelijks aan wordt herinnerd dat veel dingen niet meer vanzelfsprekend zijn. De simpelste dingen in het leven van Frank, waar hij normaal gesproken niet e...

Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.