December 23, 2017

KPJ Eemnes steunde de 3FM actie Serious Request door op de bierfiets van Eemnes naar Apeldoorn te rijden. Daar overhandigden de Eemnessers een cheque van maar liefst 4.300 euro aan de DJ's in het glazen huis. In de bezemwagen was Arie van 't Klooster paraat om de jongeren, waaronder zijn eigen dochter,  bij te staan. Eerste hulp was niet nodig. Het bleef bij wat zadelpijn bij de fietsers.

De tocht werd afgetrapt door burgemeester Roland van Benthem. Om tien uur vertrok de jolige groep KPJ'ers. Bij Soest ging het al mis, waar de bierfiets een verkeerde route nam. Maar al snel kwamen de jongens en meiden weer op het juiste pad. Het bezemwagenteam volgde de fiets van minuut tot minuut per GPS.

Het lichte diner voor de sporters bestond uit broodjes kroket. Maar het klaarmaken daarvan duurde wat langer dan verwacht. Inmiddels was de bierfiets, in het donker, ergens op de Veluwe beland. Het duurde meer dan een half uur voordat  de cateraars de bierfiets in het natuurreservaat hadden teruggevon...

December 19, 2017

De vervolglessen voor 2018 zijn bekend. De tien lessen die dit jaar gegeven worden zullen beginnen op 10 januari. Uiteraard zijn alle lessen op woensdagavond in De Hilt van 20.00 tot 22.30.

Ga naar het ledengedeelte op de website om het hele lesschema te zien.

Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.