August 29, 2017

Voor het eerst organiseerde VVZ49 in Soest zaterdag 26 augustus het KNVB-Voetbal Talenten Toernooi. Voetballertjes uit de hele regio konden zich inschrijven voor de wedstrijden voor jongens onder de 9 en jongens onder de 13. Omdat in Soest tegelijkertijd de Gildespelen aan de gang waren, kon de plaatselijke EHBO-vereniging geen hulpverleners leveren. Drie man sterk hielp EHBO Eemnes de Soester collega's uit de brand. In de hete zomerzon vond de meegebrachte (gratis) zonnebrandcrème gretig aftrek.

Aan het toernooi zouden 350 spelertjes meedoen, maar door afzeggingen op het laatste moment werden dat iets minder. De spelertjes uit de de regio West I streden er niet minder om. Er stonden voor de eerste drie plaatsen, dan ook een Golden Tickets voor de NK op het spel. De zonovergoten speldag verliep sportief en maar één speler raakte serieus gewond.

Een twaalfjarige jongen uit Hoorn verzwikte zijn enkel. Door zijn vader werd hij naar de EHBO-post gedragen. Om te bepalen of deskundige hulp nod...

Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.