June 28, 2017

Deze website werd tijdens de laatste les voor het zomerreces aan de leden gepresenteerd.Daags tevoren had de webmaster de site online gezet. De reacties waren enthousiast: zowel qua vormgeving als inhoud waren de leden tevreden.

June 24, 2017

Een dorpsbarbecue en aansluitend een feestje met live band en DJ. Het Midzomernachtfeest editie 2017 was, ondanks een nat begin, weer erg gezellig. Het gaf de bezoekers de kans om een lekker hapje te eten, bij te praten en een dansje te wagen. De organisatie had EHBO Eemnes gevraagd om hulp te verlenen. Maar die bleef beperkt tot twee pleisters en evenzoveel paracetamolletjes.

Daan Kikkert en Marco Kamphuis schoven aan bij de barbecue. Op het menu stonden een hamburger, een drumstick, een stokje saté en een braadworstje. Aangevuld met verschillende salades en stokbrood met kruidenboter. En als toetje een ijsje. Ruim voldoende voor zelfs de grote eters.

Om acht uur werden de tafels afgevoerd zodat er in de open feesttent genoeg ruimte was om te dansen op de klanken van de live coverband, die bekende nummers ten gehore bracht of de hits van de DJ, die zelf opvallend veel te horen was. Kort na één uur doofde de muziek en gingen de lampen aan. Het duurde nog drie kwartier totdat de meeste fe...

June 11, 2017

De jaarlijkse voorjaarskermis bij Sherpa in Baarn voor de bewoners, familieleden en bezoekers was opnieuw een groot succes. Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. De Vrienden van Sherpa organiseerden ook dit jaar weer een kermis, waar EHBO Eemnes de hulpverlening mocht doen.
De klassieke carroussel vormde het middelpunt van de kermis, waar ook de ouderwetse 'rups' en natuurlijk de botsautootjes niet ontbraken. Op het feestterrein waren verschillende eetkraampjes, die deels door bewoners gerund werden. Bij de vele kraampjes konden bezoekers leuke (tweedehands) spulletjes kopen. De Hilversumse line dance groep The Blackhorse gaf twee demonstraties, waarna bezoekers een line-dance konden leren.  Spetter, knuffie en Zip, beter bekend als het clownstrio Clowneritus, vrolijkte de dag op.Vele honderden bezoekers kwamen op het spektakel af. De voorjaarskermis liep, met uitzondering van een paar pleisters en een tand door de lip, voor d...

June 5, 2017

Ook dit jaar waren we uitgenodigd voor de openluchtdienst van de Hervormde Gemeente Eemnes op het evenemententerrein. De zonnige eredienst op tweede pinksterdag leverde, zoals verwacht, geen problemen op.

Kijk hier voor een korte videoimpressie.

Please reload

© 2017-2020  EHBO Eemnes

  • White Facebook Icon

Volg ons op Facebook.